Jelenlegi hely

Felvételizőknek

Kedves Érdeklődő!

Najzer Helga demonstrátor

Az oldal, melyet jelenleg olvas a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara Informatikai Intézetét mutatja be, melyben megpróbáltuk a legtöbb információt leírni tevékenységünkről és az itt oktatott képzésekről, azoknak a felvételizőknek akik még csak ismerkednének az egyetemi élettel.

Végzős középiskolásként bizonyára nem könnyű feladat eligazodni a felsőoktatási intézmények erdejében, áttekinteni a sokféle képzést és eldönteni, hogy melyiket válassza.

Ehhez szinte az egyetlen segítséget a Felvételi Tájékoztató nyújthatja, abban viszont csak a legszükségesebb tudnivalók találhatók meg. Arról, hogy az adott szakon valójában mit is oktatnak, csak meglehetősen hosszas utánajárással lehet információkat szerezni.

Ezért gondoltuk úgy, elkészítjük ezt az al-oldalt, melynek elolvasásával pontosabb képet kaphat intézményünkről és az oktatott képzésekről. Emellett egy kicsit megpróbáltuk felvázolni, hogy mi vár Önre, amennyiben az Informatikai Intézet szakjainak egyikét választja.

Reméljük, sikerül segítséget nyújtanunk a pályaválasztáshoz szükséges legjobb döntés meghozatalában.